Wanneer u het leuk vind om een keer te komen boogschieten dan zorgen wij dat de pijlen geslepen zijn.   Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar het email adres sturen welke u hieronder invult.

Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een keurig entree bewijs.


drinkenetensnackschipsijsjecertificaatMedaillebokaal

Boogschieten:

Laat zien dat je een ware Robin Hood bent op onze boogschietbaan en probeer ook zo zuiver te schieten dat je je eigen pijlen splijt. Niet uitdagend genoeg? Dan hangen we ballonnen op in de wind en kun je je vaardigheden op een bewegend doel demonstreren!

Bij boogschieten is het stabiel houden van het lichaam en het controleren van de ademhaling van essentieel belang om de pijl een zuivere vlucht te laten maken. Aanvankelijk is het raken van de roos niet het doel, maar het groeperen van de geschoten pijlen. Wanneer deze telkens bij elkaar terecht komen is de tijd gekomen om het midden te gaan zoeken. Op de Middengaarde schieten we met een recurve boog zonder vizier of stabilisatoren, we beschikken zowel over aluminium als carbon pijlen.