Wanneer u het leuk vind om een bruiloft te organiseren dan  denken wij graag met mee. De Middengaarde is perfect voor romantische feesten en onderonsjes. Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar het email adres welke u hieronder invult.

Omdat een bruiloft heel specifiek is nemen wij na het ontvangen van de offerte aanvraag telefonisch contact op met de ceremoniemeester of met uzelf. Wij zullen dan alles tot inde details met u doorspreken en een passende offerte toesturen.

Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een bevestiging.


OvernachtingEtenSnacksTaartMuziekAankledingEntertainmentVuurwerk

Bruiloften:

Op zoek naar een romantische plaats voor je bruiloftsfeest? Hoewel je elkaar bij ons nog niet het jawoord kan geven, staan wij voor alles daar omheen voor jullie klaar, zowel voor fotoreportage, receptie als feest kun je bij ons terecht. Wij hebben alles in huis om, in overleg met jullie, hier een droomfeest te organiseren waar jullie gasten nog lang naar terug zullen verlangen.
Blijven jullie op de Middengaarde overnachten? Dan regelen wij de ochtend daarop een luxe ontbijt voor het bruidspaar.

Het aantal gasten bepaald u natuurlijk zelf. Afhankelijk van uw precieze wensen kunnen wij een offerte opmaken. U kunt zelf kiezen wat u precies van ons verwacht en wat u liever zelf kan regelen. Samen zorgen wij voor een perfecte sfeer voor een onvergetelijke dag.

.