Wanneer u het leuk vind om een keer te komen bubble voetballen, dan is het Middengaarde terrein een echte uitdaging. Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar het email adres de email welke u hieronder invult.

Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een keurig entree bewijs.


drinkenetensnackschipsijsjecertificaatMedaillebokaal

Bubble Voetbal:

Hou je van sport én kermis? Dan is bubble voetbal iets voor jou. Dit liefdeskind van voetbal en
botsautootjes wordt gespeeld als voetbal, maar alle spelers dragen een doorzichtige opblaasbal om hun bovenlichaam, waar alleen de benen uitsteken. Wil het trappen naar de bal niet zo? Bots dan je tegenstanders omver en maak de weg naar de overwinning vrij!

Bubble voetbal is leuk en speels, maar ook heel intensief, houd er rekening mee dat je flink gaat zweten tijdens het spel, helemaal als er een zonnetje doorbreekt. Het is niet onverstandig om een schoon T-shirt mee te nemen. Mocht je je helemaal willen opfrissen dan zijn er op ons terrein douches aanwezig.

U kunt reserveren vanaf 10 personen. U speelt met uw groep een uur lang. Het starttarief is 175 euro voor 10 personen. Uiteraard kunt u ook  nog drinken, eten of leuke prijzen er bij reserveren.