Wanneer u het leuk vind om een Teambuilding te organiseren dan  is de Middengaarde precies de juiste plek. Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar het  email adres welke  u hieronder invult.

Wanneer wij de offerte hebben ontvangen nemen wij contact met u op om alle details even rustig door te spreken. Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een overzicht van hetgeen wij precies voor u gaan organiseren.


Eten & drinkenCoachSprekerTentenHorecaPodiumGeluidactiviteiten

Teambuilding:

Samen uitdagingen aangaan en overwinnen? De sterke en zwakke kanten van jezelf en je teamgenoten leren kennen en opvangen? Van het geheel meer maken dan de som der delen? Op ons kan je rekenen om ieder team een stapje dichter bij die geoliede machine te brengen.
Zoek je coaching, een fysieke uitdaging, of eerder een hersenkraker? Spreker, escape-room of stormbaan, wij kunnen het voor je regelen.

Teambuilding is mogelijk vanaf 15 personen met een vanaf prijs van 300 €. Regelt u de rest zelf of wilt u liever dat wij dat doen?