Wanneer u het leuk vind om een keer te komen lasergamen dan bent u van harte welkom. Om zeker te weten dat wij het beste voor u organiseren verzoeken wij u vriendelijk onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar de email die u hieronder invult.

Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een keurig entree bewijs.


drinkenetensnackschipsijsjecertificaatMedaillebokaal

Lasergame

Een futuristisch spel waarbij je in teamverband probeert de tegenpartij uit te schakelen of je missie te voltooien. Uitgerust met een wapen met vizier en enkele granaten ben je iemand om rekening mee te houden!

De door ons gebruikte apparatuur werkt net als standaard afstandsbedieningen met infrarood licht, ieder wapen is voorzien van een soort boordcomputer waarop bijgehouden wordt hoe het spel verloopt. Op het einde van iedere ronde worden de wapens uitgelezen en kan een klassement worden opgesteld.

U kunt reserveren vanaf 10 personen. U speelt met uw groep een uur lang. Het starttarief is 175 euro voor 10 personen. Uiteraard kunt u ook  nog drinken, eten of leuke prijzen er bij reserveren.